www.ukras.comUkras DOO

Firma "Ukras DOO" iz Velikog Popoviaa osnovana je daleke 1970 godine i u poeetku je bila porodiena radionica koja je izra?ivala stolariju i gra?evinske lajsne. Danas Ukras ima preko 4500 m2 proizvodnog i magacinskog prosora. Stalnim ulaganjem u mašine i opremu danas posedujemo liniju za lakiranje profila sa UV lakovima, najnoviju komoru za suvo farbanje uz pomoa robota, najsavremeniju opremu za CNC obradu drveta i sklapanje vrata. Više linija za profilisanje i oblaganje profila.

Proizvodni program

Proizvodnja lajsni za uramljivanje slika u preko 300 razlieitih tipova. Lajsne se rade od uvoznog drveta abahi (samba, ajus, wawa) iz Gane (Afrika). Samba se uvozi kao daska u suvom stanju i kao takva prolazi kompletan proizvodni proces primarne prerade drveta – profilisanje u odgovarajuai profil – primarnog farbanja i završnog farbanja (nanošenje farbe na nitro, poliuretanskoj ili UV osnovi na liniji za farbanje) – tkz. pozlate (što je zapravo nanošenje razlieitih vrsta dekorisanih folija na odgovarajuai profil koji je hemijski tretiran – toplo nanošenje folija bez lepka). Postoje i neki specijalni proizvodni procesi kao što je oblaganje profila aluminijumom ili nanošenje specijalne paste preko dekorisanog valjka na predhodno hemijski tretiranu lajsnu da bi se dobili odgovarajai ukrasi na lajsni. Kompletan proizvodni proces se radi uz pomoa mašina, a veaim delom je automatizovan.

Proizvodnja lajsni za laminatne podove. Lajsne se rade u deset profila i preko 30 razlieitih dekora. Prvo se table MDF-a prorezuju na odgovarjuau širinu, a zatim profilišu na eetvorostranim mašinama, nakon toga na specijalnim mašinama za oblaganje profila i uz pomoa lepka na temperaturi od 200 stepeni oblažu se odgovarajuai profili lajsni melaminskom folijom u tridesetak razlieiti dekora (bukva, hrast, bavarski hrast, trešnja, orah, javor, jasen, … itd).

Proizvodnja drvenih parket lajsni. Parket lajsne se izra?uju od drveta smree sa izbaeenim greškama drveta i furnirane prirodnim furnirom u preko 60 drvnih dekora i eetiri profila koji prate najsavremeniji dizajn parketa. Završnim lakiranjem sa UV lakovima ispoštovani su svi najsavremeniji zahtevi i kompletno je zaokružen proizvodni proces u proizvodnji parket lajsni. U ovaj program spadaju i podne završne, prelazne i prelazno - završne lajsne kao prateai ali nezaobilazni program lajsni koji je neophodan kod pravilnog postavljanja parketa.

Proizvodnja zidnih obloga – sa svim prateaim završnim lajsnama. Ovaj deo proizvodnje firma Ukras radi vea devetnaest godina.

Proizvodnja drvenih garnišni – garnišne se rade po meri kupca do pet metara iz jednog dela, maska se radi od drveta – wawa, a nosae je aluminijumski sa dva ili tri kanala.

Proizvodnja lajsni za kuhinje i plakare. Postoji pet profila lajsni koji su obloženi sa melaminskom folijom u šest-sedam razlieitih dekora. Veoma interesantan program za industriju nameštaja jer je firma Ukras u moguanosti da odradi bilo koji profil na zahtev kupca ali uz odgovarajuau porueenu metražu. Takodje sklapamo frontove za nameštaj po meri kupca.

Proizvodnja unutrašnjih vrata. – ovaj program se obavlja na najsavremenijim mašinama i sve proizvodne operacije se obavljaju mašinskim putem. Vrata se rade u kombinaciji MDF-drvo-MDF sa L-pervajzima koji se obostrano podešavaju. Program sadrži proizvodnju belih unutrašnjim vrata sa velikim izborom kanalura, furniranih vrata sa furnirma hrasta, bukve, trešnja i oraha. Vrata se rade i po specijalnim zahtevima kupaca tako da su moguanosti neogranieene.

U našim prodajnim objektima prodajemo kompletan asortiman naših proizvoda, vršimo uramljivanje ulja na platnu, akvarela, grafika, ikona, goblena i ogledala. Režemo kartonski paspatu, uramljujemo ovalne ramove i blondele, prodajemo razne tipove slikarskih stalaka i platna nategnuta na blind ram sa kajlama. Prodajemo i profesionalne pneumatske mašine za spajanje ramova, municiju za te mašine, ruene pištolje za zakucavanje eksera i ploeica, kao i sav potreban repromaterijal.

Sa dugogodišnjim iskustvom "Ukras DOO" predstavlja dinamienu firmu savremne poslovne politike sa statusom vodeaeg proizvo?aca na ovim prostorima, a najviše priznanje za naš rad su naši kupci i poslovni partneri širom ovih prostora.


Prodavnica Ukras Beograd
Prodavnica Ukras Niš
Proizvodnja i sedište
UKRAS DOO
35223 Veliki Popovia - Srbija
tel. +381 (0) 35 621-331
fax. +381 (0) 35 621-592
www.ukras.com
info@ukras.com
Poslovno prodajni prostori firme Ukras
Beograd, ul. Ljutice bogdana 1A, tel. (011) 367-0542
Novi Sad, ul. Vuka Karadžiaa br. 7, tel. (021) 6616-872
Niš, ul. Vojvode Mišiaa br. 95 , tel. (018) 521-995
Petrovac na Mlavi, tel. (012) 332-674
Svilajnac, tel. (035) 321-057

   Powered by InfoXpress © 2004 Back