+381 (0) 35 621-331

Tradicija

Tradicija 1"UKRAS" je osnovan 03. marta 1970. godine kao samostalna stolarska radionica. Vizija ambicioznog osnivača je još tada bila da postane lider u proizvodnji lajsni na Balkanu.

Povećanjem obima poslovanja stvorena je potreba za osnivanjem firme koja može da prihvati toliki obim poslovanja. Sa toliko godina iskustva "UKRAS" danas predstavlja dinamičnu firmu savremene poslovne politike i vodećeg proizvođača lajsni na našim prostorima. Odlikuje se pre svega kvalitetnim proizvodima i jednom izuzetno odgovornom pristupu poslu.

Firma "UKRAS" se nalazi u varošici Veliki Popović u opštini Despotovac. Prostire se na 5.000 metara kvadratnih prostora i predstavlja modernu fabriku sa opremom i mašinama najpoznatijih svetskih proizvođača. Danas "UKRAS" godišnje proizvede preko dva miliona metara raznih profila lajsni. Svoje proizvode prodaje u prodajnim mestima u zemlji (Veliki Popović, Svilajnac, Petrovac na Mlavi, Niš, Beograd, Novi Sad) i izvozi u skoro sve bivše republike SFRJ.

Najveće priznanje su zadovoljni kupci širom zemlje i inostranstva.

Znanje, iskustvo, odgovornost se uspešno prenose sa generacije na generaciju.

Politika kvaliteta UKRAS D.O.O. zasniva se na sledećem:

  1. Uvažavamo naše kupce, razumemo i balansiramo njihove potrebe i očekivanja sa potrebama i očekivanjima naših isporučilaca i zaposlenih uz nastojanje da potpuno zadovoljimo sve strane.
  2. Tradicija 2Uspostavljamo i saopštavamo našu viziju organizacije i kroz liderstvo pojaćavamo ključne vrednosti za usmeravanje ponašnja svih uposlenih u ostvarivanju naše vizije.
  3. Ukljućujemo naše zaposlene a razvoj organizacije. Koristimo njihovo znanje i iskustvo, prepoznajemo njihov doprinos i obezbeđujemo okruženje u kome su oni motivisani za ostvarivanje svih svojih mogućnosti.
  4. Prihvatamo procesni pristup u menadžmenta našeg poslovanja i upravljanw našim procesima kao jedinstvenim sistemom međusobno povezanih procesa koji ostvaruje sve ciljeve organizacije.
  5. Obezbeđujemo okruženje u kome je svaka osoba motivisana da stalno poboljšava kvalitet proizvoda efikasnost i efektivnost procesa i sistema menadžmenta.
  6. Zasnivamo naše odluke na logičnoj i intuitivnoj analizi prikupljenih podataka, kada je moguće iz preciznih merenja karakteristika proizvoda, procesa i sistema.
  7. Razvijamo savezništvo našim isporučiocima i radimo sa njima na zajedničkom poboljšavanju performansi.
  8. Kontinuirano vršimo identifikaciju opasnosti štetnosti i preduzimamo mere za stalno poboljšanje bezbednosti zdravlja zaposlenih.
  9. Primenom savremene opreme i tehnologije, kao i preventivnim delovanjem smanjujemo moguće rizike na najmanju moguću meru.
  10. Praćenjem i primenom zakonskih propisa koji nalazu primenu mera ra bezbedan i zdrav rad.

Veliki Popović, ll.09.2010. UKRAS D.O.O.
Marina Rajić