3D Zidne lajsne

3D zidne lajsne za oplemenjivanje i dekoraciju prostora.

Lajsne su izrađene od MDF (medijapana), obložene melaminskom folijom i prirodnim furnirom hrasta. Ono što ih razlikuje od sličnih lajsni ove namene jeste izuzetno jednostavna montaža.

U ponudi:

Ugradnja

Ono što ih razlikuje od sličnih lajsni ove namene jeste izuzetno jednostavna montaža. Najpre se na zid ušrafe plastični profili i jednostavnim klikom na njih se postavi 3D zidna lajsna. Možete ih postaviti na bilo kom zidu i prostoru dati svežinu i potpuno novi izgled ili oplemenitit nameštaj 3D zidnim profilima.

Najjednostavnije je napraviti šablon sa rupama na 6 cm udaljenosti. Na taj način, lajsne se postavljaju na udaljenosti od 30 cm jedna od druge, što daje najbolji efekat u prostoru. Na tri mesta na zidu, uz pomoć šablona, obeležiti rupe za bušenje (paziti da šablon bude horizontalno postavljen). U probušene rupe postaviti tiplove (tipl 6/30 mm i šraf sa zaobljenom glavom 3,5 x 30 mm) i u ta mesta ušrafiti lajsnu, takođe, može se na poleđenosti lajsne postaviti silikon da bi lajsna bila zalepljena celom svojom dužinom. Broj postavljenih lajsni zavisi od kupca i prostora gde se one montiraju.

Dimenzija lajsni: 30 x 40 x 2800 mm

Pakovanje: 4 komada sa streč folijom

Ugradnja-3D-Zidnih-Lajsni-1
Ugradnja-3D-Zidnih-Lajsni-2
3d-zidne-lajsne-ugradnja
Ugradnja-3D-Zidnih-Lajsni-5
Ugradnja-3D-Zidnih-Lajsni-4
Ugradnja-3D-Zidnih-Lajsni-3