Akupaneli

Akupaneli su zidni paneli proizvedeni u Firmi UKRAS doo koji imaju zvučnu, dekorativnu vrednost i moderan izgled što ih čini savršenim za dekoraciju poslovnog ili kućnog prostora.

Izgled panela sastoji se od dekorativno jednakih linija izrađenih od MDF lajsni presvučene dekor folijom ili furniranih prirodnim furnirom. Estetski i arhitektonski izgled koji se dobija korišćenjem panela odgovara savršeno modernom domu ili kancelariji.

Većina savremenih zgrada ima problema sa akustikom zbog mnogo ravnih i praznih površina, koje odbijaju zvuk i stvaraju odjek. Posledica toga je blago nejasan i malo izobličen zvuk, ali dovoljno da bi negativno uticao na koncentraciju ljudi u prostoriji.

U ponudi:

Dekori:

Dekor folije – paneli sa dekorativnim jednakim linijama izrađenim od MDF profila presvučenih sa tri strane dekor folijom u deset drvnih dekora.

Furnirani – paneli sa dekorativnim jednakim linijima izrađenim od MDF profila presvučeni sa gornje strane prirodnim četkanim furnirom hrasta. Rade se u pet dekora.

Dimenzije i sastav:

Dimenzije: 2600 x 400 x 19 mm

Paneli se sastoje od crne PET flis ploče od ekološkog poliestera debljine 7 mm na koju su montirane lajsne dimenzija 27 x 12 mm. Razmak između svake montirane lajsne je 13 mm.

Akupaneli Dekor folije

Furnirani Akupaneli

Furnirani akupaneli napravljeni od prirodnog furnira hrasta, četkanog i toniranog u raznim bojama, lakirani mat akrilnim lakom. Obložen samo sa gormnje strane MDF profila.

Ugradnja

Akupaneli su lagani za ugradnju, a pored toga i funkcionalni za integrisanje elektro instalacije, računarskih kablova i opreme, takođe i rasvete. Paneli mogu da se montiraju na zidove, plafone, ili druge ravne površine kao npr. ormare ili restoranske šankove.

Paneli se mogu montirati direktno na zid, lepljenjem ili šrafljenjem (sa crnim šrafovima).

Takođe, mogu se prvo horizontalno postaviti drvene štafne na tri mesta na zidu (pričvršćene šrafovima ili tiplama za zid).

Nakon toga, na tu drvenu konstrukciju, montiraju se akupaneli šrafljenjem crnim šrafovima (3,5 x 25 mm) ili pričvršćivanjem heftalicom.


Paneli se sastoje od PET ploče od ekološkog poliestera debljine 7 mm na koju su montirane lajsne dimenzija 27 x 12 mm. Razmak između svake montirane lajsne je 13 mm.

Dimenzije akupanela: 2600 x 400 x 19 mm.

Cena panela istaknuta je po komadu.

Akupaneli Dekor folije

Furnirani Akupaneli